• Triathlon Coaching
  • Duathlon Coaching
  • Hardloop coaching
  • Wieler coaching

Kosten 13 Coaching

Home » Kosten 13 Coaching

Wat zijn de kosten van coaching?

Als coach begrijp ik dat het belangrijk is om transparant te zijn over de kosten van mijn coachingdiensten. Mijn tarief is bepaald op basis van verschillende factoren, zoals het niveau van begeleiding, de duur en intensiteit van het maken van een persoonlijk trainingsprogramma en de individuele aandacht voor de atleet.

Ik geloof in het creëren van een coachingsrelatie die gebaseerd is op vertrouwen en open communicatie. Daarom moedig ik potentiële cliënten aan om vrijblijvend contact met mij op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en de eventuele vragen over de kosten van mijn diensten te kunnen beantwoorden. Je kunt erop vertrouwen dat ik je eerlijke en duidelijke informatie zal geven, zodat jij de juiste beslissing kunt nemen voor jouw triathlonavontuur.

Wil je een persoonlijk gesprek voeren? Geen probleem!
Maak gebruik van onderstaande handige belafspraak-tool.
Selecteer een beschikbare tijdslot en ik neem contact met je op.

Wil je liever mailen, dat mag natuurlijk ook.

Coaching

89 per maand

Kennismakingsgesprek

Een jaarplan gericht op jouw doelen

Twee wekelijkse trainingsschema in TrainingPeaks

Contact via bellen, Whatsapp, E-mail en TrainingPeaks

Een coach die betrokken is en rekening houdt met jouw gezin/sociaal leven

Race en voedingsplan voor al jouw wedstrijden/evenementen

Georganiseerde team dagen

Plan een bel afspraak

Laden...

Contactformulier